Український форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Український форум » Тестовый форум » Работа в Польше


Работа в Польше

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Подскажите, есть компании, которые обеспечивают полное сопровождение и координацию к месту работы в Польше?

0

2

Полное сопровождение и координацию к месту работы в Польше обеспечивает компания Europe Service, контактная информация и ссылка на официальный сайт здесь https://europeservice.com.ua/ru/vacancies, компания обеспечит поиск вакансии, оформление всего пакета документов для трудоустройства, согласование условий и уровня оплаты труда, при необходимости, обеспечит сопровождение клиента и после заключения трудового договора, рекомендую обращаться.

0

3

Досить активно цікавлюся сферою ІТ та хочу знайти роботу в цій галузі. Я дізнався про чимало компаній, але хочу отримати реальний досвід і розвивати свої навички. Може, хтось може порадити, де в ІТ-індустрії найкраще знайти роботу для стажування або постійну позицію? Чи варто звертатися до великих компаній, чи краще починати з стартапів?

0

4

фомма
Перехід в нову професію може бути викликаючим, але ІТ-індустрія відома своєю відкритістю до новачків та наданням можливостей для розвитку. Особливо це стосується компанії "Галактика", яка активно шукає талановитих людей, готових до навчання, думаю варто почати саме з інформації про найчастіші питання на співбесіді для Front-End розробника https://galaktica.io/blog/pytannya-na-s … front-end/ .  А ще на сайті "Галактика" ви знайдете різноманітні вакансії, від junior розробників до проектних менеджерів. Особливу увагу слід звернути на позиції для новачків, такі як junior front-end розробники. Компанія пропонує структуровані навчальні програми, які включають в себе як теоретичне так і практичне навчання з менторством досвідчених колег.

0


Вы здесь » Український форум » Тестовый форум » Работа в Польше